Zestaw Piec Konwekcyjno Parowy Nano Max 7X Gn 1/1 Z Ekranem Dotykowym Systemem Myjącym I Sondą Grafen 219034P

24 598.77

Opis

Urządzenia do gotowania i pieczenia | Grafen

Piece konwekcyjno-parowe Nano włoskiej produkcji marki Grafen są to innowacyjne produkty zaprojektowane z myślą o osiąganiu najlepszych rezultatów gotowania i pieczenia.Promocyjny zestaw, gotowy do montażu: piec z podstawą i zmiękczacz!Piec cechuje wysoka wydajność, prosta obsługa oraz niezawodność.Wydajność – bezpośredni natrysk, bardzo wydajne nawilżanie – perfekcyjne gotowanie na parzeErgonomia pracy – wzmocnione zawiasy drzwi gwarantują doskonałe domykanie, co usprawnia pracę w kuchniProsta obsługa – łatwe i ergonomiczne sterowanie oraz idealne oświetlenie komory pieca umożliwia szybkie i efektywne przeprowadzenie wszystkich czynnościHigiena – Podwójnie przeszklone drzwi z chłodzeniem grawitacyjnym i mechanizmem otwierania wewnętrznej szyby w celu łatwego mycia.Design – Wyjątkowy design podkreśla funkcjonalność urządzeń. Każdy piec został zaprojektowany z dbałością o szczegółyPIECE KONWEKCYJNO-PAROWE NANO MAXNajbardziej zaawansowane technologicznie piece konwekcyjno-parowe serii NANO MAX to połączenie tradycji z nowoczesnościąPosiadają 5-calowy, pojemnościowy, dotykowy panel sterowania, który oferuje funkcje nieznane do tej pory, a przydatne w każdej kuchni.Umożliwia gotowanie z manualnym nastawianiem parametrów pracy, wybór przepisów z książki kucharskiej zawierającym aż 120 pozycji oraz programy specjalnePODSTAWOWE METODY GOTOWANIA I PIECZENIA W PIECACH NANO MAX:Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-260°C – Metoda idealna szczególnie dla wypieków cukierniczych i piekarniczychGotowanie w kombinacji gorącego powietrza i pary w temperaturze 30-230°C – Szczególnie polecana do pieczenia wszelkiego rodzaju mięs, ale także do wypieku chleba, gdzie podanie na początku wilgotnego powietrza zagwarantuje chrupiącą skórkęGotowanie na parze w temperaturze 35-130°C – Metoda idealna do gotowania warzyw, owoców, ryb, pyz wielkopolskichGotowanie z użyciem sondy – Sonda służy do precyzyjnego kontrolowania temperatury wewnątrz potrawy podczas procesu gotowania. Jest automatycznie zatrzymywana po osiągnięciu wymaganego stopnia gotowaniaGotowanie z wykorzystaniem funkcji Delta T – Jest to udoskonalona metoda gotowania z sondą. Szczególnie przydatna przy pieczeniu większych porcji mięsa, takich jak np. szynka. Pozwala na zachowanie takiej samej różnicy temperatury komory pieca oraz wewnątrz gotowanej potrawy przez cały cykl gotowania/pieczeniaGotowanie metodą Sous Vide – Gotowanie potraw w niskich temperaturach np. 63˚C dla piersi kurczaka, czy 75˚C dla mięsa wołowego. Potrawy umieszczone razem z przyprawami w próżniowych woreczkach foliowych podlegają wolnej obróbce termicznej, dzięki czemu zachowują wszystkie wartości odżywcze i aromaty. Tak przygotowane potrawy charakteryzują się niezwykłą delikatnością. Do tego celu przeznaczone jest opcjonalna sonda o średnicy Ø1 mmGŁÓWNE FUNKCJE I CECHY PIECÓW NANO MAX:Multi Level – Funkcja przydatna przy gotowaniu kilku potraw wymagających takich samych temperatur i stopnia zaparowania, ale różnego czasu obróbki termicznej. Multi Level pozwala gotować jednocześnie wszystkie potrawy, a piec sam poinformuje, którą musimy wyjąć z komory pieca, gdy będzie już gotowaMulti launguage – Umożliwia zapisanie i odczytywanie nazw potraw w kilku językach. Dostępne języki m.in.: polski, rosyjski, czeski, angielskiPort USB – Rozwiązanie szczególnie zalecane dla kuchni sieciowych. Wystarczy zaprogramować tylko jeden piec. Do pozostałych można wgrać program za pośrednictwem portu USBŁączność WiFi – Umożliwia na odległość sterowanie i odczytywanie parametrów pracy pieca. Dodatkowo, pozwala na pobieranie i wgrywanie nowych przepisów kulinarnych z chmuryInwerter – Dzięki inwerterowi silniki wentylatorów są praktycznie niezniszczalne. Trwałość i niski poziom hałasu zapewnia bezszczotkowa budowaGotowanie nocne – Możliwość ustawienia długiego czasu pracy pieca oraz ciągła kontrola wszystkich parametrów pozwala na samodzielne działanie urządzenia także w nocy. Szczególnie przydatne do przyrządzania potraw wymagających długiej obróbki termicznejCook & Hold – Czyli GOTUJ i UTRZYMUJ – technologia gotowania i utrzymania potraw przeznaczonych do wydania nawet za kilka godzin. Polega na podawaniu w sposób cykliczny gorącego powietrza z przerwamiProofing – Funkcja pozwalająca piecowi pełnić rolę komory fermentacyjnej, czyli komory rozrostuAutomatic Cooling – System przeznaczony do szybkiego obniżenia temperatury w komorze, w celu dostosowania do potrzeb kolejnej potrawy, wymagającej niższej temperatury niż panująca w komorzeMożliwość zapisania 120 programów, po 6 kroków każdy – Wystarczy wybrać jeden ze 120 programów i wcisnąć START. Piec sam rozpocznie pracę, precyzyjnie utrzymując wcześniej zapisane parametry takie jak temperatura w komorze, temperatura wnętrza potrawy, czas gotowania, stopień wilgotności w każdym kroku całego cykluUstawienie czasu z dokładnością do 1 minuty – Możliwość ustawienia czasu pracy od 1 minuty do aż 999 minut pozwala na gotowanie w trybie nocnym. Piec samoczynnie kontroluje zarówno czas pracy całego cyklu jak i poszczególnych kroków gotowaniaAutomatycznie otwierany kominek – Pozwala na utrzymanie optymalnych parametrów w komorze pieca. Kominek otwierany jest w cyklach gotowania w gorącym suchym powietrzu, a zamykany w przypadku np. gotowania warzyw na parzeDwie prędkości wentylatorów 1400/2800 obr./min oraz auto-rewers – Dwustopniowa regulacja prędkości wentylatora wraz z automatycznym rewersem, czyli odwróceniem kierunku obrotu. Zapewnia dostosowanie siły nawiewu do potrzeb gotowania potrawyNANO TechnologyPokrętła, panel sterowania oraz klamka pokryte są farbą zawierającą nanocząsteczki srebra, które niszczą drobnoustroje, bakterie, wirusy i grzybyAutomatyczny system myjący – Gwarantuje, że piec będzie zawsze czysty. Zadbany piec to długie lata bezawaryjnej pracyZmiękczacz: głowica Purity C Steam G 3/8″ By-pass + wkład C 500 Brita Purity:Posiada czterostopniową regulację przepływu wodyTechnologia= dekarbonizacjaMaks. ciśnienie robocze | temperatura wody na wejściu 2 – 8,6 barów I 4-30°CPrzepływ znamionowy 300 l/hWymiary (szer./gł./wys.) – głowica filtra z wkładem filtracyjnym o144x(H)557 mmPrzyłącza (wejście/wyjście) G 3/8″


odprawa emerytalna w budżetówce 2021
, koszt całkowity pracodawcy
, ekwiwalent za zaległy urlop z poprzednich lat
, zmiany w nadawaniu telewizji
, zrzeczenie się dziedziczenia a długi
, bon turystyczny do kiedy wniosek
, kalkulator rachunek do umowy zlecenia
, udt testy wózki widłowe
, szkodniki magazynowe prezentacja
, oświadczenie cv
, zus od umowy zlecenia 2021
, majątek wspólny
, jak sobie radzić ze stresem

yyyyy